Ufak bir rekor
1 sayfadaki 1 sayfası
Ufak bir rekor
Selamun Aleykum.Ben foruma yeni kayıt oldum ve uzun zamandır sormak istediğim bir soruyu şimdi soruyorum.Kndim 14 yşmdayım ve hemen hemen 4 yıldır cs oynuom ama online serverlera girdiğimde(evde net yok cafeden girebiliyorum aşırı ping verio)3-4 sırayı ancak alabiliyorum.
Evde cs 1.7 de expert botlarla oynuyorum(13 el üzerinden ve her takım 10 kişi)ortalama 33-45 arası bir skor yapabiliyorum.
Şimdi diyicekseniz bize ne bundan?Bnm istediğim şey sizde deneyim 13 elde bakalım kaç expert bot vurabileceksiniz(cfg ve wall yok)?Acaba bn sırf png yuzunden mi 1.olamıyorum yoksa gercekten zayıfmıyım?İlgilenler denesin bakalım kaç expert bot vurucaklar skorlarını söylesinler burada.
Ben başlayatayım:Normal(36),Rekor(52)
Evde cs 1.7 de expert botlarla oynuyorum(13 el üzerinden ve her takım 10 kişi)ortalama 33-45 arası bir skor yapabiliyorum.
Şimdi diyicekseniz bize ne bundan?Bnm istediğim şey sizde deneyim 13 elde bakalım kaç expert bot vurabileceksiniz(cfg ve wall yok)?Acaba bn sırf png yuzunden mi 1.olamıyorum yoksa gercekten zayıfmıyım?İlgilenler denesin bakalım kaç expert bot vurucaklar skorlarını söylesinler burada.
Ben başlayatayım:Normal(36),Rekor(52)
TaneR- Mesaj Sayısı : 1
1 sayfadaki 1 sayfası